in

Боряна Калейн след успеха на Олимпийските игри: Надявам се да бъда пример за младите хора

Кадър: БНТ

Припомняме, че талантливата ни гимнастичка Боряна Калейн завоюва сребърен медал на Олимпийските игри в Париж. Тя призна, че все още ѝ е трудно да осъзнае какво е постигнала.

Надявам се аз да бъда пример за младите хора, че нещата се случват с труд и постоянство, не стават лесно никога. Това каза пред БНТ гимнастичката Боряна Калейн в емоционално интервю по време на първото си телевизионно гостуване след спечеления сребърен медал в индивидуалната надпревара на Олимпийските игри в Париж.

Кадър: БНТ

„Истината е, че все още ми е много трудно да осъзная какво точно постигнах на тези Олимпийски игри. Благодаря на хората, които ни посрещнаха на летището снощи, въпреки късния час, чакаха въпреки закъснението на нашия полет. Обичам ги!“, каза Боряна Калейн, сребърна медалистка от игрите в Париж.

Гимнастичката сподели, че е един от най-емоционалните ѝ моменти на Олимпиадата в Париж е бил реакцията на личната й треньорка Марияна Памукова след последното съчетание.

„Най-силни бяха думите на личния ми треньор след последното съчетание, когато и двете знаехме, че сме си свършили работата и сме дали максимума. Тя ми каза, че се гордее с мен и ме обича. И двете на това състезание бяхме много уверени в нашите възможности и бяхме спокойни, че с малко късмет нещата ще се получат, както и стана“, допълни Калейн.

Тя обясни, че работи с Памукова от 18 години.

Кадър: БНТ

„Хората видяха това, което наистина мога да покажа на терена. За съжаление пътят на един човек никога не е само възходящ, има и падения. Аз преживях много падения, но смятам, че именно тези моменти ми помогнаха в дните на състезанието да покажа това, което мога.“

„Най-любими ми бяха бухалките, защото те пресъздават най-трудните мигове, през които съм преминала“, каза още грацията.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/