in

Борисов с прогноза: Може да има и осми предсрочни избори

Снимка: Facebook/Novini.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира ситуацията около поредицата от предсрочни избори, през които преминава България.

„По начина, по който в момента се държат всички политически партии, спокойно можем да говорим за следващите, осми, избори“. Такава прогноза направи пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той посочи как политическите сили „седем пъти правят едно и също нещо“.

„Искам да ги призова отново – седем пъти правим едно и също нещо. Има поговорка – ако се спънеш веднъж в камък – добре, но ако се спънеш пак – значи си глупав“, посочи Борисов.

„Аз се вбесявам като гледам задръстените пътища в България. Румъния ни изпревари, дето нямаха нищо. Абсолютно всичко е спряло. Климатичните промени са факт – виждате в Гърция какво се случва, а и у нас. Язовирите вече са на 30%, а 20% от тях да тиня отдолу“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„За съжаление ние всеки ден говорим за едно и също – КПКОНПИ и ако не говориш това си враг на държавата“, коментира още той.

„Мен истински ме касае как да дадем на хората възможност да гласуват за който искат. Ние няма да отговорим на нападките“, категоричен е лидерът на ГЕРБ.

„Не отговаряме на нападките, за да можем да направим правителство след това. Аз не се меся в други партии и не давам и в моята да се месят“, отсече Борисов.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/