in

Пеевски: Радев се пече в чужбина и харчи откраднатия кеш. Затова служебният кабинет се бави

Кадър: Facebook/Novini.bg

Делян Пеевски разкритикува държавния глава Румен Радев, че бави процедурата за избор на служебния кабинет, тъй като бил на морска почивка. 

„Темата днес е защо се бави толкова процедурата за служебния кабинет. Защото президентът Румен Радев трябва да се пече на морето в чужбина. Мистър Кеш се пече в чужбина с антуража си от касиери и харчи откраднатия кеш“, заяви пред журналисти в кулоарите на Народното събрание председателят на ДПС Делян Пеевски.

В отговор на въпроси, свързани с акцията срещу Румен Гайтански – Вълка и Стоян Мавродиев Пеевски заяви: „Питайте партията на „кеша“ и проруската партия – най-големите мафиоти, слуги на Путин в България, какво правят и защо прокуратурата нищо не прави по маса разследвания. Защо? Кого обслужва? Тях, с удобния им главен прокурор. Така че тези фокуси, които се опитват да предлагат – на друго място“.

Делян Пеевски призова журналистите да се разходят из Народното събрание, за да разберат „къде проектопремиерката приема и кои хора на президента обикалят всеки ден около кабинета ѝ“.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/