in

Криминална Варна: Най-новите криминални случаи от Варна

Колаж: "Нова Варна"

Криминалните случаи в морската столица увеличават броя си всеки ден. Ето какво се случи през последните дни:

От МВР-Варна съобщиха за медия „Нова Варна“, че 18 – годишен германец е задържан вчера в полицейското управление на Пето РУ. Според данните до момента, младият мъж е извършил кражба на електрическа тротинетка, оставена пред хотел, намиращ се в кк „Златни пясъци“. Униформените са образували досъдебно производство.

Преди дни, при извършване на полицейска проверка от служители на Първо и Трето РУ, за срок до 24 часа са задържани 33, 38 и двама 45 – годишни мъже. Нарушителите доброволно предали намиращите се в тях пакетчета с триметилфентанил и метамфетамин, установено след изготвените експертни справки. Униформените са образували бързи производства, материалите са докладвани на прокуратурата

Преди ден, около 23.30 часа, в кв. „Владислав Варненчик“, служители на Трето РУ задържали 57 – годишен италианец, който се е качил зад волана на управлявания от него л.а., след употреба на алкохол. Водачът е отказал да му бъдат направени изследвания в лаборатория. По случая е образувано бързо производство.

Публикувано от Александра Камбурова