in

Поличай е намушкан в гърдите от пиян мъж

Колаж: "Нова Варна"

Стана ясно, че мъж рани с нож в гърдите служител на реда в село Сатовча. Нападението е станало около 8.30 часа тази сутрин.

По първоначална информация 62-годишният мъж вероятно е бил в нетрезво състояние. Той е нарушил реда. При опит да бъде предупреден и задържан от полицейски служител му е нанесъл порезна рана с остър предмет в областта на гърдите, предава Нова телевизия.

Нападателят е задържан.Община Сатовча е разположена в Югозападните Родопи и обхваща части от долината на река Места и от Югоизгочната част на Дъбрашкия дял.

Общата площ на територията на общината е 334 245 м2. Общият брой на населението е 17 269 души.

На изток граничи с община Доспат, на запад с община Гърмен, на север с община Велинград, а на юг с Република Гърция и част от община Хаджидимово.

В състава си включват 14 села – Боголин, Ваклиново, Вълкосел, Годешево, Долен, Жижево, Крибул, Кочан, Осина, Плетена, Сатовча, Слащен, Туховища и Фъргово.

Главен административен център на общината е с. Сатовча.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/