in

Скандално поведение: Мъж удари шамар на 25-годишна барманка в плажен бар

Снимка: Pixabay

Мъж е вилнял в плажно заведение през изминалия петък. Отправял е множество обиди. Дори се е стигнало до физическо насилие, при което е пострадала млада жена – част от персонала в заведението.

На 23 август около 10.45 ч. в Районно управление – Приморско е получено съобщение за инцидент в плажен бар, разположен на Северния плаж в Приморско, при който мъж във видимо нетрезво състояние крещял, отправял вулгарни думи, държал се агресивно и накрая ударил шамар на 25-годишната барманка, след което напуснал заведението.

Своевременно мъжът е установен и задържан. Констатирано е, че това е 65-годишен криминално проявени и осъждан мъж от град Ямбол, който е тестван за употреба на алкохол (дрегерът отчел 1,07 промила).

На ямболията е съставен АУАН по Указа за борба с дребното хулиганство, като съдебен състав на Районен съд – Царево му наложил административна санкция „глоба“ в размер на 500 лв.

Припомняме, че рано тази сутрин се случи и друг инцидент в плажен бар в Приморско. Възникна пожар в бар, намиращ се на Южния плаж в Приморско.

Към мястото са били изпратени екипи на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” и районното полицейско управление.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.