in

Рецидивист извърши кражба в централната част на Варна

Колаж: "Нова Варна"

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават за медия „Нова Варна“, че е извършена кражба от строителен обект в централната част на Варна. Рецидивист е отмъкнал чантичка с лични документи и пари.

Рецидивист е попаднал в ареста на Първо РУ във Варна. Вчера полицаите са образували досъдебно производство за извършена кражба на чантичка с лични документи и пари.

Бързата реакция на униформените довела до установяването и залавянето на 32-годишния варненец, извършил присвояването от строителен обект, находящ се в централната част на Варна.

За случая е уведомена прокуратурата, а вещта обект на престъплението е намерена и приобщена към делото.

От варненската полиция съобщават и за още един случай на кражба – този път от незатворен багажник на лек автомобил.

32-годишен варненец е заловен от екип на криминалисти на Първо РУ. След бързи действия на полицаите, мъжът е установен като извършител на кражба на куфар с инструменти, от незатворен багажник на лек автомобил.

Инцидентът се е случил във вторник, а до прецизната реакция на полицаите се стигнало след подаден сигнал от пострадалия собственик на вещта.

Извършителят е задържан за срок до 24 часа, а за случая е уведомена прокуратурата и е образувано досъдебно производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.