in

Младеж е с опасност за живота след инцидент с електрическа тротинетка у нас

Колаж: "Нова Варна"

Още един инцидент с електрическа тротинетка се е случил у нас. 16-годишно момче е с опасност за живота в Плевен. Младежът е настанен в болница „Д-р Георги Странски”.

16-годишно момче е с опасност за живота след инцидент с електрическа тротинетка в Плевен, предаде NOVA. Младежът е настанен в болница „Д-р Георги Странски” с тежка черепно-мозъчна травма.

Извършен е оглед на местопроизшествието от полицейски служители. По случая е уведомен прокурор.

Само през изминалото денонощие в полицията са постъпили пет сигнала за инциденти с тротинетки. Общинският инспекторат и полицаи започнаха съвместни акции.

Припомняме, че наскоро стана инцидент във Варна. Жена бе с фрактура, след като е била блъсната от електрическа тротинетка. По данни на полицията, на електрическото превозно средство са били качени двама младежи.

Медия „Нова Варна“ научи, че 52 – годишна варненка е с фрактура на лъчева кост, след като е блъсната от електрическа тротинетка. По първоначални данни, в абсолютно нарушение на ЗДвП, на двуколката са се придвижвали двама младежи на 14 и 17 – годишна възраст без поставени предпазни каски на главата. Инцидентът е станал в района на бившата фабрика „Христо Ботев“, а по случая е образувано досъдебно производство.

Във Варна: Жена е блъсната от две момчета на електрическа тротинетка

Публикувано от Александра Камбурова