in

Инцидент на пътя Варна – Бургас: Жена пострада

Снимки: Мердин Берберов Колаж: "Нова Варна"

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщават, че е възникнал пътен инцидент на пътя Варна – Бургас през вчерашния ден.

На 29 август около 17:50 ч. на пътя Варна – Бургас, км. 196, при мокра пътна настилка и дъжд, при спускане и излизане от остър десен завой, самостоятелно катастрофира л.а. „Рено Клио“ с бургаска регистрация.

Автомобилът е бил управляван от 21-годишен бургазлия. От ПТП е пострадала спътничката на водача – 56-годишна бургазлийка, която с фрактура на ключицата, реброто и сътресение, без опасност за живота, е настанена за лечение в отделение „Ортопедия“ на болница „Сърце и мозък“.

От бургаската полиция съобщиха и за случай на задържан шофьор с 3,31 промила алкохол:

На 29 август около 22:30 ч. на пътя от „ЛУКОЙЛ – Нефтохим“ в посока магазин „Джъмбо“ за проверка е спрян лек автомобил „БМВ 520“ с бургаска регистрация, управляван от 34-годишен мъж от бургаския квартал „Долно Езерово“.

Установено е, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 3,31 промила. Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет.

По случая е образувано бързо производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.