in

Има ли напрежение край парк „Росенец“

Снимка: Прокуратура

Стана ясно, че вчера в сградата в „Росенец” пристигна депутатът Рамадан Аталай. Тази сутрин той остана около 3 часа при Ахмед Доган, но не е ясно за какво са си говорили.

Все още има полицаи пред имотите, обитавани от Доган “От четвъртък насам всички български граждани, цяла България си задава въпроса дали мутренските времена от 90-те години не се завръщат в европейска България. Да, г-н Доган е тук, в сградата, в отлично здраве. Съгласно решението на Централното оперативно бюро от миналата седмица, лицето Делян Пеевски е изключен от партията. Хората, които са упълномощени от Джевдет Чакъров, те са представители на ДПС”, каза Севим Али – независим депутат.

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган пребивава без основание в „сараите” в Росенец и в „Бояна” и следва веднага да ги напусне. Това се казва в позиция, изпратена до медиите, от Данаил Папазов – собственик на дружествата „Хермес Солар” и „Делта Епсилон”, които притежават имотите.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/