in

Бойко Борисов: Да се стегнем и да направим правителство

Кадър: Facebook/Бойко Борисов

Стана ясно, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи коментар пред журналисти в Пловдив. Той коментира и изказването на президента Румен Радев от събота.

„От това, което президентът каза, е прав за едно – всички трябва да се позиционират. Моята е най-лесна, аз съм се позиционирал за първа политическа сила, това е моята битка, който иска да се позиционира около първия – добре е дошъл“, каза той.

„Аз с ДПС не съм работил, не съм правил коалиция, подпомагали сме се, когато сме имали нужда, били са отговорни по време на сглобката и толкова“, каза той.

„Всеки да се стегне, да изкара добър резултат, да се вдигне избирателната активност, да можем да направим правителство“, каза още Борисов.

„Да се кара който с когото иска, тези, които искат да градят, тези които искат видими резултати – това за мен е важно. Минал съм през тези разделни времена, всички са били срещу нас, всички са били с нас“, каза лидерът на ГЕРБ.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/