in

Двама 21-годишни и 16-годишен се събраха в жилище в Бургас: Полицията намери кокаин, канабис и близо 2 бона у тях

Снимка: Pixabay

Тримата млади бургазлии са се намирали в частен дом на бургаската улица „Цар Калоян“. И тримата са задържани, а работата по случая продължава, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургса,

На 11 септември около 21:00 ч. служители от Първо Районно управление – Бургас извършили проверка в частен дом, разположен на ул. „Цар Калоян“, обитаван от 21 годишен криминално проявен бургазлия.

В жилището са установени още двама бургазлии (на възраст 16 и 21 години). Намерени и иззети са: суха зелена тревна маса (канабис) с общо тегло около 500 гр., бяло прахообразно вещество (кокаин) с общо тегло около 100 гр., електронна везна, банкноти на обща стойност 1 965 лв. и четири фаса от саморъчно свити цигари с канабис.

Проведени са множество процесуално-следствени действия, сред които и разпити на свидетели. Тримата бургазлии са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.