in

На аматьорски турнир по футбол между отбори от Плевен и Варна: Футболист удари 17-годишния съдия

Снимка: АМФЛ Варна

Случката се е разиграла във ваканционно селище „Дюни“, съобщават за медия „Нова Варна“ от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Разгневилият се футболист е на 39-годишна възраст.

На 14 септември около 16.20 ч. в Районно управление – Созопол е получено съобщение от 17-годишен съдия на аматьорски турнир по футбол между отбори от Плевен и Варна, провеждащ се във ваканционно селище „Дюни“.

Младежът сигнализирал за това, че по време на футболната среща, 39-годишен футболист от плевенския отбор, го ударил безпричинно в областта на главата след неодобрение за извършено съдийство.

Футболистът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

В Районно управление – Созопол е постъпил и сигнал за пожар, възникнал в местността „Синетудис“. Огънят е обхванал близо 465 дка. сухи треви и храсти, от които 50 дка. смесена гора. Изгорели са още три едностайни двойни бунгла, собственост на Ловно горско стопанство, сграда, ползвана за столова, разположена в близост до бунгалата, стопанска постройка в района на гробищния парк, както и покрива на новострояща се масивна къща, информират от бургаската полиция. Във връзка със случилото се за срок до 24 часа е задържан 32-годишен мъж от Габрово. Работата по случая продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.