in

20-годишен шуменец се заби в дърво с мотора си

Колаж: "Нова Варна"

От пресцентъра на шуменската полиция съобщават за медия „Нова Варна“, че през изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР-Шумен, е регистрирано едно пътно-транспортно произшествие.

За различни констатирани нарушения полицейските служители са наложили 68 глоби с фиш, съставени са 31 акта за установени административни нарушения. Сигнали за пожари не са получавани.

Мъж на 20-годишна възраст от Шумен е пострадал при ПТП. Инцидентът се е случил около 13:30 часа на бул. “Велики Преслав“ в града.

Водачът на мотоциклет „Сузуки“ е загубил контрол над управлението, при което е излязъл вляво от пътното платно и се е ударил в дърво.

Младият мъж е откаран за преглед в шуменската болница, където е установено наличие на фрактура на четири ребра вляво, контузия на бял дроб, фрактура на лопатка на лява ръка.

Настанен е за лечение с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.