in

Кола падна в 15-метрова пропаст у нас: 18-годишна е с опасност за живота

Колаж: "Нова Варна"

Момиче на 18-годишна възраст е с опасност за живота в реанимацията на великотърновската болница, след като управлявания от него автомобил е паднал в пропаст на пътя Русе – Велико Търново.

На 16 септември около 08:30 ч. на главния път Русе – Велико Търново лек автомобил „Сузуки Суифт“ с русенска регистрация излиза от пътното платно, завърта се няколко пъти вдясно по посоката си на движение, блъска се в крайпътно дърво и пада в пропаст около 15 метра под нивото на пътната настилка.

18-годишната водачка е настанена в реанимация на МОБАЛ Велико Търново с опасност за живота и множество травми по тялото.

В РУ Горна Оряховица е образувано досъдебно производство по чл. 342 ал. 1 б. б от НК.

От пресцентъра на ОДМВР-Велико Търново съобщават и за пешеходец, пострадал при пътен инцидент в гр. Свищов.

На 16 септември в 05:35 ч. на кръстовище в гр. Свищов при мокра пътна настилка лек автомобил „Опел Зафира“, управляван от 27-годишен мъж, удря пресичащ 62-годишен мъж от гр. Свищов.

Пострадалият е с черепно-мозъчна травма. Насочен е за лечение към УМБАЛ в гр. Плевен, където е приет за лечение, с опасност за живота.

В РУ Свищов е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.1, буква б от НК.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/