in

Българска зимнина „Адела“ – Вкусът на сезоните вече на нова локация във Варна

Колаж: "Нова Варна"

С наближаването на студените месеци, времето за зимнината наближава – една от най-българските традиции, запазила своята актуалност и до днес. И когато търсим истинския вкус на България, неминуемо се обръщаме към българските производители, които успяват да съхранят автентичните рецепти и традиции. Един такъв производител е „Адела“, която от 1993 година се грижи за това да поднесе на нашите трапези най-вкусните и качествени продукти, директно от българската земя.

Магазинът на „Адела“ във Варна е създаден с мисъл за удобството на своите клиенти. Той е с изцяло нова локацияул. Дрин 10. За ориентир можете да използвате магазин „Делфин“.

Снимка: магазин „Адела“, Варна, ул. „Дрин“ 10
Снимка: магазин „Адела“
Снимка: Локация магазин „Адела“

Новият магазин на „Адела“ предлага няколко ключови предимства:

  • Работно време: Магазинът е отворен всеки делничен ден от 09:00 до 18:30 часа, което дава достатъчно време да направите своите покупки, независимо от натоварения ви график.
  • Паркиране: За ваше удобство, има възможност за паркиране в близост до магазина, така че няма да се тревожите как ще пренесете бурканчетата с вкусотии до колата си.
  • Безплатна доставка: Ако направите поръчка на стойност над 60 лв., ще получите безплатна доставка в рамките на Варна. Това е идеално за хората, които предпочитат да се насладят на автентичния вкус на „Адела“ без да напускат уюта на дома си.
Снимка: магазин „Адела“
Снимка: магазин „Адела“

Продуктовата гама на „Адела“ е съчетание от добре познати, традиционни български рецепти, както и нови предложения. Всички продукти са чисти и без консерванти и се произвеждат с грижа към качеството и с мисъл за здравословното хранене.

Какви вкусотии ще намерите в магазина на „Адела“:

  • Бял боб и зелен фасул – основни съставки за традиционни български ястия, като боб чорба и яхния.
  • Царска туршия – неизменен елемент на всяка българска трапеза през зимните месеци.
  • Лютеница и кьопоолу – приготвени по стари рецепти, тези разядки са любими на поколения българи.
  • Гъби, шкембе, зелеви и лозови листа – използвани в различни автентични рецепти, като сарми и супи.
  • Кисело зеле „Ропотамо“ – идеално за зимни салати и традиционни ястия.
  • Селска салата и печен пипер – за тези, които обичат свежестта и вкуса на прясно приготвени салати.
  • Рачел и сладко от боровинки и ягоди – сладки предложения за любителите на домашно приготвени десерти.
  • Патладжан, люти чушки и шарени камби – за богат избор от пикантни и вкусни ястия.
  • Нови предложения:
  • Кълцано червено цвекло – здравословен и вкусен продукт, богат на антиоксиданти, готов за директна консумация или добавяне към салати.
  • Български мед – чист натурален продукт с доказано качество, събиран от български пчелини.
  • Мариновани тиквички – свежо и леко предложение за всички, които обичат мариновани зеленчуци.
  • Боб със зеленчуци – готово ястие, което съчетава български боб с микс от зеленчуци, идеално за бърз и вкусен обяд или вечеря.
  • Компоти белена праскова – деликатесно предложение за десерт или лека закуска.

И всичко това – на ниски борсови цени, директно от завода на производителя!

Снимка: магазин „Адела“

 

Снимка: магазин „Адела“
Снимка: „Адела“
Снимка: „Адела“
Снимка: „Адела“

„Адела“ – От бабината рецепта до модерната технология

Компанията „Адела“ се ражда през 1993 г. с мисията да върне на българската трапеза вкуса от детството – този, който помним от бабините мазета с наредени бурканчета туршия, лютеница и кисело зеле.

Фабриката на „Адела“ е разположена в малкото, но плодородно Ново село, област Пловдив. Там, през 2013 г., компанията открива модерно предприятие. Въпреки това, „Адела“ не се откъсва от корените си. Всяка рецепта е базирана на традиционните български техники за консервиране и ферментация, като се използват само български продукти, отглеждани в техни собствени полета. Без изкуствени добавки, без консерванти – само чист, истински вкус!

Подкрепете българското – Вкусът от детството във вашата кухня

Продуктите на „Адела“ не са просто храна – те са пътуване назад във времето. Всяко бурканче туршия напомня за времето, когато зимнината беше задължителен ритуал в българските семейства. За щастие, днес не е нужно да отделяме дни и нощи в приготвяне на туршии и компоти – „Адела“ го прави вместо нас, без компромис с качеството и вкуса.

Снимка: магазин „Адела“

Асортиментът на компанията включва богат избор от продукти – от класическите бял боб и царска туршия, до специалитети като кьопоолу и мариновани тиквички. Не е забравена и емблематичната за българската кухня лютеница, която се приготвя по оригинална рецепта, без изкуствени консерванти и овкусители. Всичко това се предлага на най-достъпни цени в собствените магазини на „Адела“ в Пловдив и Варна, като именно магазинът във Варна е единственият по рода си в града.

Храната е не просто средство за насищане на глада – тя е част от културата, традициите и душевността на народа. С продуктите на „Адела“, всеки може да усети вкуса на автентичната българска кухня и да създаде настроение на трапезата, което ни връща назад към корените. Нашите сънародници в чужбина често търсят продукти, които да им напомнят за дома, и затова зимнината на „Адела“ е много повече от храна – тя е мост между миналото и настоящето, между родния дом и света отвъд.

Така че, когато дойде време да заредите мазето с буркани за зимата, не се колебайте – подкрепете българското, подкрепете местното производство и се доверете на вкуса, съхранен през годините с любов и грижа.

Кадър: ,,Адела“

Контакти:

0878118117 – Управител
+359 89 6640092 – Магазин Адела

Публикувано от Зоя Георгиева