in

Важно за Варна: Общината съобщи, че ще има проблем с боклука

Снимка: "Нова Варна"

Когато има проблем с чистотата в един район, това е проблем за всички варненци. Във Варна не се делим на владиславовци, аспаруховци и приморци, посочват от Общината.

Сметопочистващата фирма днес уведоми Общината, че няколко камиона са се повредили и това е причина за неизпълнението на задълженията им. От Общината обаче съобщават, че се работи по отстраняването на повредите. Ще бъде поискано от фирмата да компенсира най-засегнатите точки с извънреден труд, както и да се осигурят още машини, които да покриват извънредни ситуации като тази.

Всяка техника се амортизира и поврежда. Това не е оправдание за неизпълнение на задълженията. Затова и нашият екип ще разгледа възможността за допълнителни глоби, допълват от Общината.

Във Варна не се делим на владиславовци, аспаруховци и приморци. Когато има проблем с чистотата в един район, това е проблем за всички варненци, допълват от Общината.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/