in

Ахмед Доган беше засечен да влиза в централата на ДПС в София

Снимка: Facebook/Ахмед Доган

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган се появи в централата на ДПС в София. Това се случва няколко седмици след като той беше принуден да напусне именията си в Бояна и Росенец.

Ахмед Доган е засечен от репортери на бТВ да влиза в централата на партията на бул. „Александър Стамболийски“, посрещнат от активисти на младежката организация.

Доган е отказал да отговаря на журналистически въпроси.

Централата на ДПС беше заключена в първите дни на конфликта между Делян Пеевски и Доган – формално заради ремонт. Привържениците на почетния председател успяха да си върнат контрола върху сградата няколко седмици по-късно и явно Пеевски вече няма възможност да я използва.

Връщането на Ахмед Доган в оперативната работа на ДПС се случва малко след като неговото крило не успя да спечели битката за регистрация на изборите с името „Движение за права и свободи“ и се наложи да се яви в коалиция с две по-малки партии.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/