in

Джокович благодари и каза „чао“ на България

Колаж: "Нова Варна"

Сръбският топ тенисист Новак Джокович благодари на Григор Димитров за гостоприемството в София и публикува снимки от българската столица преди да си тръгне от страната, след като на 17 септември (вторник) участва в демонстративен двубой с първата ракета на България при мъжете.

„До следващия път, София! Благодаря на домакина ми и партньор в караокето Григор Димитров“, написа Джокович в профила си в социалната платформа Инстаграм.

Новак Джокович публикува кадри както от мача с Григор Димитров, така и от улиците на София.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Novak Djokovic (@djokernole)

Припомняме, че във вторник българският тенисист спечели дуела с 6:4, 2:6, 10:6 в мача, който завърши със супертайбрек до 10 точки.

Началото на спектакъла започна още преди излизането на двамата тенисисти. На корта бе изобразено специално светлинно шоу, което в рамките на няколко минути забавляваше зрителите по трибуните на пълната „Арена София“. Веднага след края му Димитров и Джокович излязоха на корта под бурните аплодисменти на публиката.

Всички приходи от събитието ще отидат във фондацията на Григор Димитров, заради която се състоя това голямо събитие.

Заляха сина на Маги Халваджиян с негативни коментари след изказването му за Джокович

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.