in

И утре продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ във Варна

Снимка: Община Варна

Ремонтните дейности в местност „Пчелина“ продължават и утре, научи медия „Нова Варна“. Припомняме, че за времето между 9:00 и 17:00 часа движението на автомобили ще бъде отклонявано по обходни маршрути.

И в утрешния почивен ден продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ в участъка от разклона за местност „Пчелина“ до разклона на с. Каменар.

Въведена е временна организация на движение с поставяне на контролно-пропускателни пунктове от двете страни на участъка.

Между 9:00 и 17:00 часа движението на автомобили ще бъде отклонявано по обходни маршрути, като ще се пропускат живущите в района. Призовават се гражданите да избягват преминаването през участъка, ако това не е наложително.

Временната организация на движението беше въведена вчера и в рамките на деня бяха извършени т.нар. „кърпежи“ по асфалтовата настилка. Днес се полага асфалтов слой в участъка, което ще продължи и утре, информираха от фирмата-изпълнител.

В двата останали почивни дни – неделя и понеделник, работата по трасето ще бъде преустановена и преминаването няма да бъде ограничено.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/