in

Йордан Цонев ще води листата на ДПС във Варна

Кадър: Vbox7/Здравей България

В Деня на Независимостта на България „Движение за права и свободи – Ново начало“ регистрира листите си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни избори на 27 октомври. Председателят на ДПС и на ПГ на ДПС Делян Пеевски е водач на листата в Благоевград и Хасково.

В столичния 25 МИР водач на листата е зам.- председателят на ДПС и член на ЦОБ Искра Михайлова, тя оглавява и листата в Пазарджик. Зам.- председателят на ДПС и член на ЦОБ Халил Летифов също е водач в две листи – Стара Загора и Смолян.

Зам.-председателят в 50-то НС и зам.-председател на ДПС Йордан Цонев е начело на две листи във Варна и Велико Търново. Зам.-председателят на ПГ на ДПС в 50-то НС и член на ЦОБ Хамид Хамид е водач в Шумен и Силистра. Зам.- председателят на ДПС, член на ЦОБ, Станислав Анастасов повежда кандидатите за народни представители в Пловдив-град. Зам.- председателят на ПГ на ДПС Ертен Анисова е водач на листата в Добрич, а Байрам Байрам, който е зам.-председател на ПГ на ДПС и председател на Комисията по бюджет и финанси в 50-то НС ще води листата в Пловдив-област.

Цветан Енчев, член на ЦОБ, повежда кандидатите на „ДПС – Ново начало“ във Видин. Кметът на Кърджали и член на ЦОБ Ерол Мюмюн повежда листата в Кърджали, като успешен управленски модел, символизиращ новото начало. Председателят на Общинския съвет на Джебел Сейфи Мехмедали е водач на листата в Ямбол. В Бургас начело на листата е Исмаил Осман, бивш кмет на община Руен и настоящ председател на Общинския съвет на Община Руен.

Атидже Вели, бивш евродепутат и настоящ народен представител, е водач в Русе и Ловеч. Георги Попов, председател на „Български гласъ“, е водач на листата в Перник. Начело на листата в София-област застава бившият вътрешен министър Калин Стоянов.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/