in

Семейството на Брус Уилис се страхува, че може би не му остава още много време

Кадър: YouTube

Семейството на големия актьор Брус Уилис смята, че може да няма много повече време с него и му предстоят болезнени дни.

По-рано този месец легендарният холивудски актьор беше забелязан да наднича от черен автомобил в квартал в Лос Анджелис.

Погледът му показваше, че сякаш не присъства в момента и е извън заобикалящата го среда. Екшън звездата беше седнала на пътническата седалка, носейки черна бейзболна шапка и раирана закопчана риза. В автомобила той беше с двама бодигардове. Единият от тях шофираше, а другият седеше отзад, коментират американските медии.

Загриженост за Брус Уилис

Брус Уилис, обичаната звезда от „Умирай трудно“, излиза рядко, след като семейството му потвърди, че се е оттеглил от актьорството преди две години и половина, тъй като страда от афазия, според потвърждението на лекар. Афазията е мозъчно разстройство, което уврежда способността на човека да общува. Актьорът също беше засегнат от фронтотемпорална деменция. Източник разкри пред iN TOUCH, че болестта е напреднала много, защото семейството му е изключително загрижено, че ще имат по-малко време с Уилис.

Семейството на Брус Уилис се страхува, че той може и да не успее да отпразнува 70-ия си рожден ден (19 март). Настоящата му съпруга Ема Хеминг (на 46 години), която се грижи за него, дъщерите им Мейбъл – на 12 години, и Евелин – на 10 години, както и бившата му съпруга Деми Мур (на 61 години) и трите им дъщери Румър, Скаут и Талула (на 36, 33 и 30) са дълбоко притеснени за здравословното му състояние.

Семейството на Брус Уилис предприема необходимите стъпки, за да осигури неговата безопасност и комфорт. То се опитва да го накара да се чувства спокоен и сигурен. Сега Уилис излиза рядко, но излизането му изисква добре съставен план и помощ, което се отнася до внимателно организирана операция, според източник, за да се осигури безопасност за здравето му, съобщава The Economoc Times.

Има нужда от помощ, за да се подготви и да влезе в колата. Уилис има гледачи, които му помагат 24/7. Освен това той има бодигардове, които винаги гарантират безопасността му по време на публични изяви.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/