in ,

“Баш Майстора” откри своя трети търговски обект в град Варна

БАШ МАЙСТОРА ООД

По повод отварянето на новия магазин всички клиенти ще могат да се възползват от ексклузивни оферти и предложения валидни 10 дни от датата на откриването, а на първите 300 посетители, на търговския център, ще се раздават и специални подаръци намясто!

По случай 25 години от създаването си днес, фирма “Баш Майстора” отваря новия си търговски център в града. Третият магазин от веригата се намира на ул. Атанас Москов №17 (до кръговото под „Метро“).

БАШ МАЙСТОРА ООД

С обща площ от над 3000 кв.м. и търговска площ от над 1000 кв. м. в новия обект от веригата ще се предлагат над 20 000 налични продукта на професионални марки свързани със строителството, производството, градинарството и промишлеността.

За удобство на посетителите са осигурени 35+ паркоместа и 3 станции за зареждане на електромобили.

С цел качествено обслужване на всички търсещи професионални решения за своите проекти ще се грижи екип от 10 опитни продавач-консултанта. Работното време на търговския център ще е от Понеделник до Петък от 8:00 до 18:00 часа и в Събота от 08:00 до 16:00 часа.

БАШ МАЙСТОРА ООД

Освен богат асортимент от специализирани и подбрани продукти и марки, “Баш Майстора” предлага и допълнителни услуги на своите клиенти, като гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване, транспорт на закупени стоки на територията на града и региона, покупки на изплащане и добри гаранционни условия.

До месец се очаква на територията на новия търговски център да бъдат преместени сервиза и администрацията на фирмата, които към момента се помещават на ул. Струга №23/25.

Официалното откриване на търговски център “Баш Майстора” се състоя ден по-рано, в кръг от приятели, партньори и колеги като началото беше дадено с прерязване на лентата от собствениците на веригата Петър Иванов и Николай Атанасов.

БАШ МАЙСТОРА ООД

 За фирма “Баш Майстора” ООД:

“Баш Майстора” е един от утвърдените лидери с 25 години опит в предлагането на ръчни, пневматични и електрически инструменти, измервателна техника, заваръчни апарати, кофражни системи, крепежни елементи и други. Основен приоритет в развитието на фирмата е предлагането на висококачествена селекция от продукти, отговарящи на европейските стандарти и нуждите на крайните потребители. Фирмата разполага с 3 търговски обекта, сервизен център, отделна складова база, както и с онлайн магазин на адрес bashmaistora.bg, в който се предлагат над 70 000 артикула.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/