in ,

Инцидент на АМ „Хемус“, посока Варна: Кола мина през паднал моторист на пътя. С опасност за живота е

Колаж: "Нова Варна"

От пресцентъра на ОДМВР-Шумен съобщават за медия „Нова Варна“, че се е случил инцидент на АМ “Хемус“, посока Шумен – Варна.

52-годишен мъж от Кюстендил е с опасност за живота след пътно-транспортно произшествие на АМ “Хемус“. Около 17:55 часа на км 361 посока Шумен – Варна при движение на мокра настилка водач на мотоциклет Хонда с кюстендилска регистрация загубил контрол, и паднал на пътното платно.

Бил ударен от водач на лек автомобил Ситроен „Ксара“ с великотърновска регистрация, който не успял да избегне тялото на падналия от мотоциклета водач, и преминал през него.

Пострадалият 52-годишен мъж и 51-годишната му съпруга са откарани за преглед в шуменската болница. Тя била с охлузни рани, и е освободена за домашно лечение. Мъжът е настанен за лечение с множество фрактури, контузия на бял дроб, на коремни органи, с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

От шуменската полиция съобщават и за още едно настъпило ПТП:

36-годишен мъж от село Ивански е пострадал при пътно-транспортно произшествие. Около 00:12 часа на 23 септември при управление на мотоциклет „Кавазаки“ с шуменска регистрация в село Ветрище мъжът загубил контрол, и се ударил в ограда на къща. Водачът е откаран за преглед в шуменската болница, където е установена фрактура на дясна лопатка. Настанен е за лечение, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.