in

Коалиция ГЕРБ – СДС се регистрира за вота във Варна

Снимка: "Нова Варна"

ГЕРБ – СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители в 3 МИР – Варна за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври и кандидатите за районни кметове в двата района „Одесос“ и „Приморски“, в които предстоят местни избори на 20 октомври 2024 г.

Документите в РИК внесоха водачът на листата Даниел Митов, областният координатор на ГЕРБ – Варна Иван Портних, председателят на градската структура Николай Костадинов, зам.-председателят Христо Христов, общинският организационен секретар Тодор Балабанов и кандидати за народни представители.

Подбрали сме възможно най-добрия екип. Това са хора, които могат не само да правят политика, но и да произвеждат политики, които да движат страната напред, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и водач на листата във Варна Даниел Митов.

„Отиваме на избори със самочувствие за победа. Коалицията ГЕРБ – СДС и ПП ГЕРБ като партия, е най-солидната основа, на която може да стъпи в момента българската партийна система и демокрация, и на която могат да се опрат българските граждани. Този път се надяваме на още по-убедителна победа, която да даде възможност за съставяне на редовен кабинет. Държавата трябва да излезе от състоянието на склероза, в която сме вече почти четири години“, посочи Митов и подчерта, че кампанията ще се води по политики, с приоритетите пред страната, гражданите, законодателството и изпълнителната власт.

Водачът на варненската листа напомни, че за Варна едни от най-важните приоритети са довършването АМ „Хемус“ – важно както за варненци, така и за икономиката за цяла Северна България, пътят Велико Търново – Русе, еврозоната, пълноправното ни членство в Шенген, сигурността на границите ни. „Всичко това може да стане когато България има редовен кабинет“, каза Митов и отбеляза, че по време на управлението на ГЕРБ външната ни граница е била непробиваема.

Областният координатор на ГЕРБ – Варна Иван Портних отбеляза, че във Варна предстоят и местни избори и обяви кандидатите за районни кметове. За район „Приморски“ Людмила Колева – адвокат и два мандата общински съветник, където работи активно в комисиите „Финанси и бюджет“, „Собственост и стопанство“ и „Наука и образование“. За район „Одесос“ Георги Недев, който в продължение на три мандата работи като успешен кмет на същия район.

„Отиваме на местни избори заради факта, че двама от кандидатите на „Продължаваме промяната“, които спечелиха изборите за тези две районни кметства, не успяха да си попълнят документите. Това коства на варненци 1,4 млн. лв. средства от общинския бюджет, гласувани на последната сесия на Общинския съвет. Вярвам, че хората ще постъпят разумно на предстоящите избори. Кандидатите на ГЕРБ са хора, които могат да се справят със задачите в районите“, посочи Иван Портних.

Що се отнася до листата за народни представители областният координатор подчерта, че тя е съставена от подготвени кандидати, всеки един със свой професионален път и доказан принос. „С този екип и с водач Даниел Митов можем сериозно и ясно да поемем отново ангажиментите зад които винаги сме заставали“, категоричен бе той.

Снимка: „Нова Варна“

Ето пълния списък на кандидатите за народни представители от 3 МИР – Варна:

1. Даниел Павлов Митов
2. Бранимир Николаев Балачев
3. Кристиан Божидаров Ганчев
4. Деница Пламенова Николова
5. Мария Златкова Димитрова
6. Милена Славова Димова
7. Станислав Георгиев Иванов
8. Лидия Велик Маринова
9. Матей Лъчезаров Матеев
10. Руслан Здравков Тошев
11. Станислав Димитров Йорданов
12. Милена Георгиева Колева
13. Йорданка Иванова Проданова
14. Ирина Тодорова Делчева
15. Емил Минчев Железов
16. Бранимир Георгиев Георгиев
17. Борислав Пламенов Нанков
18. Йордан Атанасов Боев
19. Красимир Маргаритов Кръстев
20. Любомир Христов Загоров
21. Константин Петров Костадинов
22. Пламена Георгиева Недялкова
23. Павел Динчев Христов
24. Николай Стоянов Малев
25. Веселина Митева Николова
26. Иван Валериев Йотов
27. Борил Венциславов Димитров
28. Анатоли Диянов Апостолов
29. Юлияна Петрова Кайрякова
30. Стефан Тодоров Семов
31. Николай Тошков Николов
32. Тодор Петров Колев

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/