in

Във Варна хванаха мъж, откраднал лек автомобил

Снимка: Google Street View

От пресцентъра на варненската полиция съобщават за медия „Нова Варна“, че 47-годишен мъж е задържан за кражбата на лек автомобил.

Варненец на 47 години, известен на МВР, криминално проявен, е задържан за кражба след бързи оперативни действия на служителите на Четвърто РУ.

Преди ден е подаден сигнал от пострадалия в районното, че е извършена кражба на лек автомобил.

Униформените задържали извършителя, който е посегнал на автомобила, за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават и за следните случаи:

Вчера, полицаите на Първо РУ задържали в районното управление, за срок до 24 часа, 38-годишен жител на Девня и срещу него се води досъдебно производство за кражба на хранителни стоки. Служителите на реда бързо установили грабителя и наложили полицейска мярка.

46-годишна варненка е хваната с метамфетамин и фентанил. При извършена проверка, екип на Трето РУ установил, че жената държи високорисковите наркотичното вещество в себе си. Инспекцията е извършена преди дни. По случая е образувано бързо производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.