in

Млад мъж почина на място при инцидент с тротинетка в София

Колаж: "Нова Варна"

Трагедия разтърси София. Стана ясно, че млад мъж е починал на място, след като се е ударил с тротинетка в стълб в столицата.

Трагичният инцидент се е случил снощи, а сигналът за него е подаден в 23:50 часа, по данни от Центъра за спешна помощ в София.

Произшествието е станало на улевард „Симеоновско шосе”. Към мястото е изпратен спешен екип, който единствено е констатирал смъртта на 32-годишния мъж.

Това е втори смъртен случай след инцидент с тротинетка у нас за последните два месеца.

Припомняме, че в края на август в Плевен загина тийнейджър след тежко падане от електрическа тротинетка. Инцидентът беше настъпил заради неравности на пътя след ремонтни дейности на улица в квартал „Дружба“.

По-късно стана ясно, че Община Плевен не е била уведомена за започване на изкопните работи на улицата в града, където момчето на 16-годишна възраст падна с електрическата тротинетка и почина.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/