in

Моторист пострада на пътя Бургас – Варна

Колаж: "Нова Варна"

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщават за медия „Нова Варна“, че на пътя Бургас – Варна се е случила катастрофа, при която е пострадал мъж на 34-годишна възраст.

На 2 октомври около 10.38 ч. по пътя Бургас – Варна на надлеза за кв. „Сарафово“, поради движение с несъобразена с интензивността на трафика скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътната мантинела мотоциклет „Сузуки 1200 Р“ с бургаска регистрация, управляван от 34-годишен помориец, който с контузия на дясното коляно, е прегледан в болница „Бургас мед“ и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Други произшествия:

На 2 октомври около 08.40 ч. на пътя Айтос – Карнобат – София, км. 444+900 м., в условията на прав пътен участък влекач „Мерцедес“ с полуремарке с турска регистрация, управляван от 43-годишен турски гражданин, при извършване на маневра „завой на ляво“ за навлизане в друг път не пропуска и блъска насрещно движещия се товарен автомобил „Форд Транзит“ с пловдивска регистрация, управляван от 25-годишен карнобатлия. От ПТП пострадали: 18-годишен мъж от с. Орлинци (който с контузия в областта на гръдния кош, е настанен за наблюдение в болница „Дева Мария“ – Бургас, без опасност за живота) и 48-годишен узбекистански гражданин (прегледан на място и освободен за домашно лечение, без наранявания и опасност за живота).

На 2 октомври около 19.40 ч. на пътя Бургас – Малко Търново, разклона за кв. „Крайморие“, лек автомобил „Тойота Ярис“ с бургаска регистрация, управляван от 49-годишна бургазлийка, при извършване на ляв завой отнема предимството и допуска пътен инцидент с правомерно движещ се лек автомобил „Ленд Роувър Дефендер“ с бургаска регистрация, собственост на „Гранична полиция“ – Бургас, управляван от 50-годишен бургазлия. Водачът на „Роувъра“, както и неговият 55-годишен спътник (и двамата гранични полицаи), са откарани в УМБАЛ – Бургас, прегледани и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.