in

Георги Недев: Готов съм да изслушам всеки гражданин

Снимка: ПП ГЕРБ Варна

Кандидатът за кмет на район „Одесос“ на предстоящите на 20 октомври частични местни избори във Варна, Георги Недев проведе среща с членове и симпатизанти на партията в клуба на ПП ГЕРБ – „Одесос“.

Добре познат сред гражданите, в резултат на успешното му управление в продължение на три мандата като кмет на района, Георги Недев очерта приоритетите си за развитието на централната част на града.

„Сред големите проблеми, както във всеки централен район в един град, е презастрояването, откъдето идва и този с паркирането. Районната администрация не може да строи паркинги, но може да инициира решения. Ще се търсят такива за обособяване на подземни паркинги, по-строг контрол спрямо разрешенията за строеж, издавани от главния архитект на Общината, обезпечаване на новите сгради с подземни гаражи и паркоместа, както и проучване и прилагане на добрите практики в други големи градове“, отбеляза Недев и акцентира върху сметопочистването, сметоизвозването и поддръжката на зелената система в района – въпроси, които изискват спешни мерки.

Снимка: ПП ГЕРБ Варна

„Знам решенията и мерките, които трябва да бъдат приложени. Готов съм да изслушам всеки гражданин със съвети и препоръки, обединени около целта да живеем в красив, подреден, чист и зелен район“, отбеляза кандидатът за кмет на район „Одесос“.
На срещата присъстваха председателят и зам.-председателят на градската структура на ПП ГЕРБ – Варна, Николай Костадинов и Христо Христов, районният ръководител на ГЕРБ – „Одесос“ и кандидат за народен представител, Руслан Тошев и кандидатите за народни представители Кристиан Ганчев, Милена Димова, Станислав Йорданов и Веселина Николова.

Снимка: ПП ГЕРБ Варна

За мобилизация и активност на предстоящите местен и национален вот призоваха ръководителят и зам.-ръководителят на градската организация на ГЕРБ – Варна. Николай Костадинов посочи Георги Недев като най-подходящия кмет за „Одесос“ със забележителни активност в работата и отношение към хората в района, и му пожела победа на първи тур на 20 октомври. Същото пожелание отправи и Христо Христов с препоръката да бъде поправена грешката от предходните местни избори.

И двамата акцентираха върху най-важното – гражданите да упражнят своя вот.

На 20 октомври избираме с номер 45 кандидатите на ГЕРБ за кметове на „Приморски“, Людмила Колева и „Одесос“, Георги Недев за развитие на два от най-големите варненски райони!

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Варна

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/