in

Скандал между три жени в офис на куриерска фирма в Перник: Стигна се до бой

Снимка: МВР

Служители от Първо РУ изясняват причините за скандал и побой в куриерска фирма, информират от пресцентъра на ОДМВР-Перник.

Сигнал за възникнал скандал в пернишки офис на куриерска фирма бил подаден вчера (3 октомври) около обяд на спешния телефон 112.

Полицаи от Първо РУ установили, че е възникнал конфликт между служителка в офиса и гражданка, която имала претенции към обслужването.

В разправията се намесила и 29-годишната дъщеря на клиентката, която ударила служителката в областта на главата и напуснала офиса.

Всички участници в скандала са установени и е образувано досъдебно производство по чл. 131, ал. 1 от Наказателния кодекс. Уведомена е прокуратурата и работата продължава.

От пресцентъра на пернишката полиция съобщават и за следните случаи:

39-годишен е задържан за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества.

Около 03, 15 ч. тази нощ, на ул. „Св. Св. Кирил и Методи“ в областния център бил спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“ с водач 39-годишен перничанин. Последвал тест за наркотични вещества, който отчел положителен резултат за канабис. Мъжът дал кръвна проба за химичен анализ, а автомобилът му е иззет. Задържан е за до 24 ч. с полицейска мярка и е започнато бързо производство.

18-годишен перничанин е задържан за притежаване на наркотични вещества.

Вчера, в условията на специализирана полицейска операция криминалисти от Първо РУ извършили проверка на 18-годишен жител на областния град. При извършения му личен обиск, у него било открито и иззето пакетче с наркотично вещество, което реагирало на амфетамин при направения полеви тест. Младежът е задържан за до 24 ч. с полицейска заповед и е образувано бързо производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.