in

Кола блъсна голям български режисьор

Колаж: "Нова Варна"

Автомобилът е тръгнал на заден ход, при което е минал през краката на режисьора, който в момента е с патерици.

Стана ясно, че автомобил е блъснал големия български режисьор Джеки Стоев. За това съобщава самият той пред „Телеграф“. Неприятният инцидент се е случил в района на Попа в центъра на София след снимки за новия му филм „Аврора“.

„По 15 часа на ден снимаме. Вече бяхме приключили за деня и минах през едно магазинче да си взема нещо, докато дойде да ме вземе колата. Бях застанал зад един друг автомобил, който изведнъж тръгна на заден и ми мина през краката. Заради това сега съм с патерици. Но не е виновен човекът. Затова не му взех данните и не виках полиция“, разказва Джеки Стоев.

Въпреки сакатлъка той не спира снимките, защото е ангажирал много звезди за лентата и програмите им са напаснати, за да могат всички да участват.

Преди да го блъсне колата, режисьорът е снимал със сина на легендарния Микеле Плачидо – Брено.

„Той играе кореспондент на италианския комунистически вестник и идва в София, за да види как върви нашата пропаганда. Докато е у нас, се залюбва с наше момиче – проститутката Мария, която се играе от Тина Георгиева. Баща ѝ е индустриалец, изгонен от дома му, в който се е настанил един от шефовете на Държавна сигурност. Героят му няма име, всички му викат „другарю полковник“ и се играе от Христо Гърбов“, издаде още режисьорът.

Койна Русева също ще участва в проекта – тя ще влезе в ролята на художничка, която е лесбийка, и също е влюбена в проститутката Мария.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/