in

ПТП на пътя Бургас – Варна: Млада жена пострада

Колаж: "Нова Варна"

За настъпила катастрофа по неустановени до момента причини, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

На 5 октомври около 13:10 ч. на пътя Бургас – Варна, км. 186,100 (в условията на прав пътен участък) по неустановени до момента причини настъпва пътен инцидент между: лек автомобил „Хюндай I 30“ с добричка регистрация, управляван от 25-годишна жена от Шабла и лек автомобил „Мерцедес Е 250 CDI“, с бургаска регистрация, управляван от 24-годишен бургазлия.

От ПТП пострадала водачката на л.а. „Хюндай“, която с контузия на шийния прешлен, е прегледана в болница „Сърце и мозък“ и освободена за домашно лечение.

От бургаската полиция съобщават и за следния пътен инцидент:

На 5 октомври около 17:56 ч. в с. Черни връх, общ. Камено, по път с наръсен чакъл, неправоспособен 10-годишен бургазлия, управлявайки детски кросов мотор „TS 701 Telstar“, губи контрол над него и пада на платното, като получава разкъсно-контузна рана на десния крак, но е без опасност за живота. Прегледан е в УМБАЛ – Бургас и настанен за наблюдение.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.