in

19-годишна катастрофира край Бургас: Пострада и 13-годишният ѝ спътник

Кадър: Нова телевизия

Катастрофата се е случила след полунощ на пътя с. Кръстина – Камено, съобщават за медия „Нова Варна“ от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

На 5 октомври около 00.20 ч. на пътя с. Кръстина – Камено, поради движение с несъобразена с релефа и интензивността на трафика скорост, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се странично в крайпътна нива л.а. „Фолксваген Поло“ с бургаска регистрация, управляван от 19-годишна жена от с. Винарско, общ. Камено (стаж 1 година).

От ПТП пострадали водачката на лекия автомобил, получила контузии на главата и комоцио, без опасност за живота (настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас) и нейният 13-годишен спътник от с. Винарско, който получил охлузвания по тялото, прегледан и освободен за домашно лечение.

От бургаската полиция съобщават и за още един инцидент, при който е пострадал непълнолетен:

На 5 октомври около 11.15 ч. в с. Маринка, на кръстовището на улиците „Михаил Герджиков“ и „Оборище“ товарен автомобил „Гранд Чероки“ с бургаска регистрация, управляван от 63-годишен бургазлия при извършване на ляв завой отнема предимството и блъска правомерно пресичащия платното за движение 16-годишен пешеходец от с. Маринка, който с охлузване на дясното бедро, без опасност за живота, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.