in

Ал Пачино: Умирал съм веднъж. Нямах пулс

Кадър: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Ал Пачино даде особено откровени подробности около страшно преживяване близо до смъртта, което е имал при боледуване от COVID-19.

84-годишният актьор от „Кръстникът“ сподели, че е имал преживяване на косъм от смъртта, при което сърцето му е спряло и се е наложило парамедиците да го върнат към живота.

Пачино каза в интервю пред The ​​New York Times, публикувано в събота, че е изпаднал в безсъзнание, докато се борил с вируса през 2020 г.

„Нямах пулс“, спомня си той. „Във всекидневната ми имаше около шестима парамедици и двама лекари, които носеха екипи, изглеждащи като от космоса или нещо подобно“, посочва актьорът.

Носителят на Оскар помолил един от служителите си да доведе медицинска сестра, след като започнал да се чувства „необичайно зле“.

Симптомите на Пачино включвали треска и дехидратация, преди внезапната загуба на съзнание.

„Не видях бяла светлина или нещо подобно“, продължи той. „Няма нищо там. Никога в живота си не съм мислил за това. Но за актьор звучи добре да кажа, че съм умрял веднъж“, каза холивудската звезда.

Пачино призна, че не се страхува от смъртта, тъй като човек получава „различен възглед за смъртта, когато остарее“.

Той заяви, че не намира темата за смъртта за „болезнена“.

Холивудската звезда също отдели малко време, за да разсъждава върху дългата си десетилетия кариера, обяснявайки на изданието, че правенето на филми в младите му години е било по-пълноценно.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/