in

Мадона скърби: Почина най-близкият ѝ човек

Колаж: "Нова Варна"

Стана ясно, че на 63-годишна възраст е починал братът на Мадона – Кристофър Чиконе. Той си отива от този свят след дълга битка с рака. Тъжната вест беше съобщена от неговия представител Брад Тейлър, както и от самата Мадона в профила ѝ в Инстаграм.

„Моят брат Кристофър си отиде. Той беше най-близкият до мен човек през всички тези години“, написа певицата, добавяйки цял албум от снимки с покойния си вече брат.

Кристофор Чиконе е издъхнал на 4 октомври в щата Мичиган. До последния миг с него беше съпругата му – британската актриса Рей Такер, добави представителят му Брад Тейлър за медиите отвъд океана.

В публикацията си Мадона описва своя по-малък брат като „художник, поет и визионер“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

„Трудно е да се обясни нашата връзка“, написа Мадона. „Хванахме се за ръце и танцувахме през лудостта на нашето детство. Всъщност танцът беше нещо като супер лепило, което ни държеше заедно“, продължи певицата.

„Възхищавах му се. Имаше безупречен вкус. И остър език, който той понякога използваше срещу мен, но аз винаги му прощавах“, добави тя.

Танцьор от младостта си, Чиконе е дълбоко свързан с възхода на сестра през 80-те години на миналия век, появявайки се в музикални видеоклипове като Lucky Star, арт режисьор на нейното световно турне Blond Ambition и служещ като директор на турнето The Girlie Show. Той също така режисира музикални видеоклипове за Доли Партън и Тони Бенет, съобщава Дейли Мейл.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/