in

Важно съобщение от Градски транспорт – Варна във връзка с реконструкцията на магистрален водопровод „Варна – Златни пясъци“

Снимка: Община Варна

От Градски транспорт – Варна изпратиха информация за промени, които ще бъдат въведени при започване на строително-монтажни работи:

„Във връзка с обект: „Реконструкция и доизграждане на магистрални водопроводи Варна – Златни Пясъци I и III етап и пресвързване на съществуващата водопроводна мрежа, изграждане на канализационни колектори по бул. „Княз Борис I“ и въвеждане временна организация на движението в участъка му от входа на Ботаническа градина до Евксиноград, Ви информираме, че автобусите по линия 31 А от „Виница“ посока Варна след спирка „Св. св. Константин и Елена“ ще продължават по улица „68-ма“, за да се включат през кръговото кръстовище по булеварда.

Автобусна спирка „Летовище КПП – 2“ няма да бъде обслужвана. Спирки „Балкан“ и „Евксиноград“ ще бъдат обозначени в платното посока Варна и ще бъдат обслужвани“.

От „Градски транспорт“ призовават всички участници в движението за толерантност и търпение, както и да не се паркира в района на улица „68-ма“ в к. к. “Св. св. Константин и Елена“ за времето на обходния маршрут.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.