in

Спешна нужда от средства за лечение: Малкият Дима отново има нужда от помощ

Снимка: Елизавета Пославская

Майката на малкия Дима отново се свърза с екипа на медия „Нова Варна“, за да помоли за помощ за сина си, който се бори с тежко заболяване.

Малкият Дима спешно се нуждае от средства за мозъчна операция: Майка му моли за помощ

Ето какво пише Елизавета Пославская:

Дима и аз отново се нуждаем от вашата подкрепа. Отново трябва да се обърнем към вас за помощ. Пиша ви с голяма болка в сърцето. Припадъците на Дима се върнаха, ще ви кажа всичко по ред.

На 29 май Дима претърпя мозъчна операция и бяха отстранени 3 големи огнища на епилепсия, след което припадъците спряха… Колко щастливи бяхме да живеем живота си без болка и да видим детето си да се усмихва и смее. За усмивката му съм готова да дам всичко на света.

Е, два месеца по-късно забелязах първите признаци на влошаване. Преди седмица се върнахме от прегледа в Барселона. Там стана ясно, че са се появили няколко малки лезии, които не са били забелязани предишния път, след време те отново могат да се превърнат в големи и отново могат да се появят тежки пристъпи.

Имаме нужда от още една мозъчна операция и трябва да изгорим тези лезии, преди да станат по-големи. След втората операция нашият лекар дава пълна надежда, че Дима ще успее да преодолее това заболяване. Скъпи наши, моля ви да ни подкрепите… подайте ни отново ръка, без вас не можем да се справим, подкрепете ни.

Всеки, който желае да помогне на малкия Дима, може да го направи ТУК.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.