in

Двама братя са арестувани за кървавата баня в Карловско

Кадър: Bulgaria on Air

Припомняме, че тяло на 48-годишен мъж беше открито безжизнено в неделя вечерта в къща в село Столетово, община Карлово, област Пловдив.

При първоначалния оглед бяха установени следи от насилие. Криминалисти от ОДМВР – Пловдив веднага започнаха разследване на обстоятелствата около смъртта на мъжа.

Убитият е 48-годишния Борис Кисьов. Мъжът живеел в Сопот, но тъй като работел в строителството, напоследък нощувал в къщата си.

Днес стана ясно, че братята Иван и Атанас Димитрови са били арестувани заради убийството в карловското село Столетово.

Все още се изяснява дали двамата едновременно са ръгали с нож жертвата Борис Кисьов и са причинили смъртта му.

По непотвърдена информация на „Блиц“ скандалът за спорния имот се е разиграл пред дома на Борис Кисьов, но от полицията съобщиха, че трупът е бил намерен вътре в къщата, което означава, че убийците са пренесли тялото.

Намерен е ножът, с който е убита жертвата. Прокуратурата ще иска постоянен арест и за двамата братя.

Днес Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми Иван Димитров, на 40 г., и Атанас Димитров, на 50 г., за това, че на 06.10.2024 г. в с. Столетово, като съизвършители и в съучастие умишлено са умъртвили другиго – 48-годишния Борис Кисьов.

По делото се извършват действия по разследването. Двамата обвиняеми са задържани за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/