in

Полицията във Варна съобщи за два разкрити грабежа

Колаж: "Нова Варна"

Два грабежа са разкрити във вчерашния ден (8 октомври), съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Варна за медия „Нова Варна“.

Грабежите са били извършени няколко часа, преди да бъдат разкрити от полицаите на РУ Девня и Трето РУ, допълват от полицията.

Престъпленията са извършени с физическа сила и измъкване от ръцете на собствениците си на два мобилни телефона, лични документи и левове в размер на 400 лева.

Извършителите са: 21-годишен жител на Суворово, а другите двама – известни на МВР са 20-годишен варненец и 25-годишен жител на Каменар.

Припомняме, че към края на миналия месец варненската полиция беше съобщила и за разкрит грабеж, извършен от трима непълнолетни младежи.

Чрез заплахи те са отнели мобилен телефон и дебитна карта, от която по-късно са извършили и неправомерна транзакция. Инкриминираните вещи са намерени и приложени към материалите по разследването. Грабителите бяха задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа и отведени в център за временно настаняване.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.