in

Стартира благотворителен търг в полза на Павел Станчев от Варна: Наддава се за тениски с автографи, дарени от футболисти

Снимка: П. Станчев

Националният отбор и Кирил Десподов дариха тениски в автографи в полза на Павел Станчев. Срокът за наддаване приключва в 23.59 ч. на 12 октомври.

Днес (9 октомври) стартира благотворителен търг в полза на Павел Станчев, който води битка с коварно заболяване и за лечението му е нужда непосилна за семейството му сума. Лечението и битката за неговият живот продължават повече от година, през която се организираха множество събития за събиране на средства за неговото лечение.

Старт на търга ще бъде даден на създадената страница в социалната мрежа Фейсбук „Да помогнем на ПАВЕЛ”, където всеки, който желае да помогне може да отправи предложение под 2 тениски с афтографи: първата е дарена лично от вратаря на Националния ни отбор по футбол Иван Дюлгеров – тениска с автографи на всички играчи, участвали в победния мач на нашите национали срещу Северна Ирландия, а втората тениска е на Кирил Десподов, с която той отбелязва победния гол за отбора на България срещу Северна Ирландия и е лично подписана от него.

Срокът за наддаване стартира в 00.00 ч. на 09.10.2024 г./сряда/ и приключва в 23.59 ч. на 12.10.2024 г./събота/.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.