in

Съпругата на тежко болен мъж: Моля, помогнете ми да си върна любимия човек и да се преборя за здравето му

Снимка: Х. Романова

Семейството на Георги Колеолов от Русе отново има нужда от помощ. За да може да продължи лечението му, са необходимо средства, които са непосилни за близките му. Ето какво пише любящата съпруга на Георги:

„Скъпи приятели, Мили хора! Бихте ли ни помогнали отново да се преборим за надеждата да продължи лечението на Гошо? Закъсали сме сериозно с финансирането на лечението в Турция. Успяхме почти да платим за септември. Но от клиниката ни искат да подсигурим авансово сумата за месец октомври и ноември, близо 65 000 евро, за да започнат следващия курс класическа химиотерапия, която се провежда ежедневно. Успоредно с нея продължава и таргетната терапия, с вливане на 14 дни.

Осъзнавам, че искам много, когато Ви моля за пореден, за стотен път да ни помогнете. Разбирам, че времената са трудни, уви, не само за нашето семейство, но и за всички Вас.

И въпреки това с плаха надежда Ви моля, подкрепете ни! Моля! С колкото можете! С каквото можете! Със средства, със споделяне на поста ми, с молитва или с положителна си енергия.

Разчитам на Вас, защото друга надежда нямам.

Два са вариантите за финансова подкрепа.

1) Чрез Дарителската сметката в Пощенска банка
IBAN BG84BPBI79214040909702
Корнелия Любомирова Романова-Колеолова
или

2) Чрез платформата на Павел Андреев ТУК.

Ако фирма реши да се отзове на този апел, дарение може да се осъществи и със съответния договор за дарение и средствата да се преведат по конкретна фактура директно на клиниката.

Моля, помогнете ми да си върна любимия човек и да се преборя за здравето му!

Благодаря Ви! Бъдете здрави и Бог да Ви помага!“

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.