in ,

Людмила Колева, кандидат за кмет на район „Приморски“: Искаме ли да живеем на чисто?

Източник: ГЕРБ Варна

Чистотата е една от най-важните задачи пред следващото ръководство на районната администрация, категорична е Людмила Колева, кандидат на ГЕРБ за кмет на „Приморски“. Още при старта на кампанията за частичните местни избори на 20 октомври тя открои чистотата като ключов приоритет и се ангажира да въведе стриктен контрол в района.

„Спешната необходимост от адекватни мерки за по-добро сметопочистване се потвърждава и от непрекъснатите ми срещи с граждани в различните микрорайони на „Приморски“. Навсякъде хората се възмущават от препълнените контейнери и камарите с битови и едрогабаритни отпадъци около тях. Кризата продължава месеци наред и очевидно не се прави достатъчно, за да се намери работещо решение на проблема“, коментира Людмила Колева.

„Дали на определени места да се увеличи честотата на сметосъбиране и сметоизвозване или да се поставят допълнителни контейнери е въпрос на детайлен анализ, но в основата на всичко е контролът. От разговорите си с хората разбирам, че не са достатъчно информирани кога и къде могат да изхвърлят едрогабаритните отпадъци. Това също е част от проблема и показва колко е важно между гражданите и районната администрация да има добра комуникация и партньорство в усилията да се поддържат чистота и ред“, допълни Людмила Колева.

Източник: ГЕРБ – ВАРНА

Тя обърна специално внимание и на микросметищата със строителни отпадъци в района, които през последната година бързо се разрастват и ако спешно не се вземат мерки, ще се превърнат в макросметища.

„Замърсяването влияе не само върху облика на морската ни столица, но и върху качеството на живот, затова трябва да имаме високи изисквания и да следим под лупа работата на фирмите по поддръжката и строително-ремонтните дейности. Моята цел е да се грижим за район „Приморски“ като за дом и той да бъде чист и уютен, с нова инфраструктура, по-добри условия за децата, повече зелени зони за отдих. Това е важно както за всички жители, така и за хората, които работят или пък учат тук, а също и за гостите на града ни, тъй като на територията на района се намират и варненските курорти“, заяви Людмила Колева, която на изборите за районен кмет в неделя е с номер 45 в бюлетината.

„Искате ли да живеем в чист район?! Отговорните решения започват с вота на всеки един от нас! Затова не бъдете безразлични на 20 октомври!“, призова Людмила Колева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/