in

Във Варна спипаха трима крадци

Снимка: Pixabay

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават за медия „Нова Варна“, че са били задържани трима крадци. Извършени са кражби на хранителни стоки, очила и електрическа тротинетка.

Само няколко часа били необходими на криминалистите на Първо РУ – Варна, за да установят и задържат 38-годишен рецидивист, жител на Девня, който е извършил кражба на хранителни стоки от голям търговски обект в града.

Извършителят е задържан в районното, а по случая е образувано досъдебно производство и материалите са предадени на прокуратурата.

След проведени издирвателни действия от служители на Първо РУ, са задържани 25 и 42-годишни варненци, известни на МВР за извършени две кражби от тях.

Според събраните до момента данни, преди няколко дни, първият мъж е осъществил кражба на 2 броя слънчеви очила от специализиран магазин, а другият нарушител на закона е срязал проволка и откраднал електрическа тротинетка.

Инкриминираните вещи са намерени и приложени към образуваните досъдебни производства, като двамата са задържани за срок до 24 часа.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.