in

Участничка от MasterChef похвали „ергена“ Алек и качи снимки с него

Кадър: бТВ

Сирийката Мая Зухди стана известна за зрителите след участието си в кулинарното предаване по бТВ MasterChef.

Мая показа на последователите си в социалните мрежи любопитни кадри с Алек Младенов от любовното риалити „Ергенът“.

Стана ясно, че той е гостувал в нейната кухня, а с поста си в Инстаграм тя разкри какво е отношението ѝ към Ерген номер 3 на България. Припомняме, че синеокият красавец изяде много хейт от зрителите, след като избяга от финала на „Ергенът“, оставяйки Маги и Надежда с пръст в уста. Тогава той се сбогува с тях чрез видео послание, а не очи в очи, което разгневи феновете на предаването до краен предел.

Ето какво написа Мая в Инстаграм сега:

„Той беше мой съсед в старата ми кухня, който ни помогна да изпълняваме някои от вашите поръчки за храна, преди да стане третият ерген на България. Възпитан човек с чисто сърце и факт за него, че много обича храната, както виждате не остави чинията дори за снимка“ – написа Зухди към няколко снимки в компанията на Алек, които публикува в Инстаграм.

Припомняме, че след финала на романтичното шоу много хора се подиграха с постъпката на Алек Младенов, включително и знаменитости, а в мрежата той дълго време беше одумван.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Maya🐝Zuhdi (@mayascookings)

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/