in

Дъщерята на Клинт Истууд е арестувана за домашно насилие

Колаж: "Нова Варна"

Франческа Истууд, която е втората най-малка дъщеря на легендарния актьор Клинт Истууд, е била арестувана в събота (12 октомври) за домашно насилие, по информация на Fox News Digital. Сигналът е бил подаден около 22:42 ч.

„Полицаите проведоха разследване и въз основа на изявления и наранявания, Франческа Рут Фишър Истууд от Лос Анджелис беше арестувана за престъпление, PC 273.5 – домашно насилие, и беше задържана в затвора на BHPD“, съобщава лейтенант Андрю Майерс.

Истууд е арестувана за „нападение-домашно насилие/нанасяне на телесна повреда (злоупотреба със съпруга или съжителство.)“

Властите потвърдиха пред Fox News Digital, че Истууд е платил гаранция от 50 000 долара и е била освободена от затвора.

Франческа е единственото дете на 94-годишния Клинт и 72-годишната Франсис Фишър, които се запознаха през 1989 г. и станаха публични с романса си през 1990 г. Двамата продължиха да си партнират в уестърна от 1992 г. „Unforgiven“, който Клинт също режисира. Филмът спечели четири награди „Оскар“, включително за най-добър филм и най-добър режисьор. Бившата двойка се раздели през 1995 г.

Преди това Франческа беше омъжена за покойния брат на Джона Хил, Джордан Фелдщайн, за една седмица през 2013 г., преди съюзът да бъде анулиран.

Франческа има син от Александър Уейт.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/