in ,

Костадин Костадинов: Призовавам жителите на район „Одесос“ да излязат и да гласуват за Борислав Барийски

ПП "Възраждане"

„Възраждане“ е единствената партия, която провежда кампания и е сред хората – ние разговаряме, обсъждаме проблемите и търсим решения. Това заяви председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов, по време на среща с жителите на район „Одесос“. Той отбеляза, че кампанията за кметове на районите „Приморски“ и „Одесос“ е в разгара си и само след три дни жителите на тези два района ще излязат, за да изберат новия районен кмет – отговорност, която далеч не е малка.

„В район „Одесос“ или по-точно в централната, старата част на града, не можем да говорим за купуване на гласове, но това не пречи на партии като ГЕРБ и ПП -ДБ да правят опити, защото знаем, че те нямат скрупули.

Именно затова призовавам жителите на варненския район „Одесос“ да станат на 20-ти октомври и да гласуват, защото в противен случай – хора, които все пак са склони да продадат гласа си ще определят, кой ще е следващия кмет на района. Точно затова вярвам, че хората ще подкрепят нашия кандидат – Борислав Барийски, за един по-чист и красив район Одесос“, каза в заключение Костадин Костадинов.

„Възраждане“ е с номер 41 в бюлетината за частичните местни избори за кмет на Район „Одесос“ в град Варна!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър: ПП „Възраждане“

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/