in

Трактор затисна мъж край Бургас

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщават за медия „Нова Варна“, че 26-годишен мъж е затиснат от трактор в землището на село Росеново.

На 17 октомври около 12.55 ч. в Районно управление – Средец е получено съобщение за инцидент в землището на с. Росеново, общ. Средец.

Съобщава се, че трактор с прикачена към него сеялка и фадрома, е притиснал 26-годишен мъж от Средец в областта на бедрото на единия крак.

Мъжът е откаран в медицинско заведение за преглед. Работата по случая продължава.

От бургаската полиция съобщават и за установен и задържан извършител на кражба:

В резултат на полицейските действия на служители от отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър е установен и задържан извършителят на кражбата на сумата от 600 лв., собственост на 22-годишна жена, осъществена на 14 октомври от апартамент в несебърския комплекс „Черно море – 3“, в който е проникнато, чрез взломяване на входната врата. Това е 58-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия.

Същият е привлечен в качеството на обвиняем и задържан за срок до 72 часа. Работата по случая продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.