in

Две мистериозни жени напуснали стаята на Лиъм Пейн минути преди смъртта му

Снимка: Instagram/liampayne

Появиха се шокиращи нови подробности относно трагичната смърт на бившата звезда от One Direction Лиъм Пейн. Стана ясно, че две мистериозни жени са били с певеца само часове преди той да падне от балкон на хотел в Буенос Айрес.

Припомняме, че 31-годишният Пейн, който беше в Аржентина, за да подкрепи шоуто на бившия си колега от групата Найл Хоран, загина трагично, след като падна от третия етаж на хотела, в който беше отседнал. Приятелката му си е тръгнала два дни преди инцидента.

Разпитали са пет лица, включително две „неидентифицирани“ жени, които са били с Лиъм в часовете преди смъртта му, предава Hindustan Times.

Източник е заявил следното; „Той беше с две жени в неговия стая, където е имало достъп до наркотици. Няма да разкривам фамилиите им, но те са добре познати.“ (Via Express UK)

Според доклад от аутопсията Пейн може да е бил в безсъзнание по време на падането, като следователите отбелязват, че нараняванията му предполагат, че той не се е опитал да се защити.

Жените, въпреки че според съобщенията не са били разследвани като заподозрени, са напуснали хотела преди фаталното падане на Лиъм. Те са класифицирани като „ключови свидетели“ в докладите на местните медии, а не като заподозрени за смъртта му, която прокурорите описват като „подозрителна“.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/