in

Идва ли циганско лято през октомври

Снимка: Pixabay

В неделя ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места в низините и котловините ще има мъгла. По-значителни временни увеличения на облачността ще има над крайните източни и югозападни райони.

Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат между 0° и 5°, в отделни котловини и по-ниски, и в местата, защитени от вятъра ще има слана. Максималните температури ще са от 10°-11° в североизточните до 17°-18° в югозападните райони.

През първата половина от следващата седмица ще бъде предимно слънчево. Преди обяд на места в равнините и котловините ще има мъгла. Вятърът ще се задържи от изток-североизток, ще е слаб до умерен. Температурите ще се повишат и преобладаващите минимални ще бъдат между 2° и 7°, а максималните – между 17° и 22°.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/