in ,

Коста Стоянов: “Възраждане” е единствената политическа сила в България, която защитава мира

Снимка: ПП "Възраждане"

“Възраждане” е единствената политическа сила в България, която защитава мира, затова днес за пореден път изказваме своята позиция за неговото запазване в България. Това каза кандидатът за народен представител от листата на „Възраждане“ в 3 МИР – Варна Коста Стоянов, по време на Шествието за мир, което се проведе в морската столица. Той посочи, че „Възраждане“ е на категоричното мнение, че страната ни не бива да бъде въвличана в никакви военни конфликти.

„Дори и да не ни засегне пряко, войната вероятно ще предизвика огромни бежански потоци. Слеят ли се с милионите нелегални емигранти в Турция, ще предизвикат потоп по границата ни. Единствените, които от години предлагаме трайно разполагането на войската, която да защитава границата ни, сме ние от „Възраждане“.

Призоваваме всеки българин, който не иска България да заема страна в конфликта в Близкия изток, към който американският режим ни тласка така, както ни включи във войната в Украйна, да излезе заедно с нас. Нека дадем шанс на мира!“, каза още Коста Стоянов.

В шествието се включиха стотици варненци, членове, симпатизанти на Възраждане, общински съветници и кандидати за народни представители.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър: ПП „Възраждане“

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/